Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru frizerie
Mobila pentru frizerie sau salon de frumusete

Mobila pentru frizerie sau salon de frumusete

Frizeria este locul, în care se creează frumusețea chipului uman și a exteriorului și, uneori, acest lucru îți ia foarte mult timp.

De aceea, mobila pentru frizerie sau salon de frumusețe trebuie să fie comodă pentru clienți și multifuncțională pentru maeștri.

 

 Zona de lucru și zona de așteptare

Pentru amenajarea zonei de lucru în frizerie se folosesc măsuțele de toaletă cu fotolii. Fotoliile este mai bine de ales pe cele mai speciale, care se fixează de podea și ușor se rotesc  în jurul axei sale. O variantă mai simplă este fotoliul din lemn care se îndepărtează de toaletă.  Cea mai confortabilă pentru lucru, totuși, se consideră măsuța de toaletă, unde oglinda este fixată de perete, iar sub ea este  instalată chiuveta cu suport pentru picioare.

Dulapurile pentru lenjerii sunt la fel extrem de importante pentru meseria frizerului, ele ar trebui să fie fixate în perete, astfel încît, acestea să nu încurce procesului de lucru. 

Dacă frizeria sau salonul de frumusețe, oferă serviciile de manichiură, însă, nu posedă un cabinet aparte, pentru astfel de servicii, locul pentru manichiură poate fi separat printr-un perete despărțitor, creînd astfel pentru maestru  așa numitul «ungheraș». 

Zona de așteptare este reprezentată de o canapea sau cîteva fotolii  încăpătoare și o măsuță pentru reviste.  Este important, ca mobila moale pentru salon de frumusețe să fie comodă și confortabilă pentru adulți și cei mici, deoarece de multe ori vizitatorii frizeriilor sunt copiii. 

La intrare în frizerie este mai bine de a plasa recepția unde va fi localizat administratorul în sarcina căruia stă întîmpinarea și informarea clienților. Instalarea unui televizor în zona vizibilității tuturor, de asemenea va reprezenta un avantaj. Acest accesoriu va încetini timpul de așteptare al clienților și îi va distra.  

Materialele folosite pentru mobila în salon de frumusete

Fabrica «ARAMA R» din Chișinău, confecționează mobila pentru frizerii și saloane de frumusete, utilizînd doar cele mai calitative materiale. Cel  mai efectiv material este considerată sticla, anume ea este menită de a crea o atmosferă eterică  și  de a conferi mobilierului frizeriei un caracter jucăuș în simbioză cu efectul oglinzii. Deseori în interiorul salonului de frumusețe se folosește sticla călită cu rame cromate, respectiv, nu vă veți îndoi de rezistența acesteia. Un alt material popular este lemnul (spon, MDF, PAL). Acoperirea specială de emal și laminarea bilaterală a mobilierului îi conferă un termen maxim de existență și rezistență. Un material indispensabil pentru  frizerii este pielea, anume ea se utilizează pentru confecționarea fotoliilor de pedichiură și a scaunelor pentru frizeri și clienți.   

Interiorul unei frizerii

Interiorul frizeriilor trebuie să fie funcțional din punct de vedere al lucrului maestrului și la maxim confortabil pentru clienți. Gama de culori a interiorului poate fi diversă: de la nuanțele de pastel pînă la gama de culori aprinse. O frumoasă completare vor deveni tablourile foto sau florile vii, iar jaluzelele neobișnuite sau perdelele pot deveni un accent strident și neobișnuit în ambianța generală al locației.  

Mobila pentru frizerii de la compania moldovenească «ARAMA R» reprezintă stilul, calitatea și siguranța, menită de a crea condiții confortabile pentru maeștrii și clienții acestora. La dorință, este posibilă confecționarea mobilei la comandă pentru salon de frumusete in Chisinau.