Servicii

Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău
Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău

Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău

Ați zgîriat din greșeală mobilierul procurat recent și nu știți cum să reparați aspectul fațadei? În rezolvarea acestei probleme vă va ajuta lacuri și vopsele specializate și create pentru mobilier. În Moldova sunt o mulțime, de aceea prelucrarea mobilei poate fi realizată de fiecare persoană. Înainte de a începe a lucra cu aceste produse este nevoie de a vă informa despre caracteristicile lor și desigur instrucțiunea lor pentru a vă pregăti din timp de procesul apricării acestora. 

 

Vopselele pentru mobilier au o varietate de nuanțe și culori, cu ajutorul cărora suprafața lor ușor poate fi transformată într-o culoare lucioasă sau mat. În cazul dat tratamentul poate fi secundar și se face pentru prima dată.

 Înainte de a începe a vopsi, este nevoie de a îndepărta defectele existente cu ajutorul unui chit pentru lemn. Apoi se prelucrează locul și se vopsește cu grund. 

Înaintea de a aplica soluția este nevoie de a amestecat intensiv și vopseaua va fi gata. Colorarea trebuie să se aplice uniform și cu mare atenție, fară de a forma și dungi. Calitatea lucrului garantează o aplicație de neegalat.

Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău sunt într-o varietate mare, astfel alegerea materialului de lucru nu va dura mult timp pentru consumator.

Ceea ce se referă la lacuri, ele pot fi la fel de transparente(sunt destinate pentru a păstra frumusețea naturală a structurii copacului) cît și cu anumite nuanțe. Lacurile pentru mobilier sunt folosite des pentru prelucrarea mobilierului modern, dar uneori sunt folosite și pentru obiectele rare ale mobilierului. Atît aceste mobiliere cît și celelalte după ce au fost prelucrate cu lac, pot di folosite în interior cu atît mai mult dacă se vor afla la aer liber pe  o perioadă mai lungă nu se va agrava suprafața lor,  inclusic sub razele solare puternice de vară și timpul friguros pe timp de iarnă.

Varietățile lacurilor pentru mobilier.

Astăzi vă putem prezenta o gamă largă de lacuri de la compania SIRCA. Uleioasă, alchidice, alcoolice, epoxidice, poliacrilice  - fiecare din ele au proprietăți și caracteristici proprii.

Spre exemplu, lacul pe bază de nitroceluloză este considerat unul dintre cele mai populare lacuri pentru lucrările de finisare în interior, datorită tranparenței sale, durității și uscării repede.

Lacurile acrilice nu sunt mai puțin populare și cunoscute, deoarece acestea practic nu au miros dăunător. Reiese că este sigur pentru mediul înconjurător și este sigur pentru aplicarea lui în interior și exterior.

Varietateade lacurilor poliuretanice și alchidice-uretan – deși sunt destul de scumpe dar extrem de valoroase pentru decor, deoarece cu ajutorul acestor puteți vopsi nu doar mobilierul dar și instrumentele muzicale, la fel acest lac se folosește pentru podeaua din muzee sau palate care sunt din parchet cu elemente artistice.

Aplicarea acestor lacuri sau altor tipuri de lacuri și vopsele pentru mobilier în Moldova de către firma SIRCA, veți putea spori semnificativ durata de viață a mobilierului Dumneavoastră. Veți crea atmofera de individualitate, care uneori este lipsită în interierul vostru.