Lac si vopsea Sirca

Vânzarea vopselelor și lacurilor pentru lemn și MDF SIRCA în Chișinău

Atenție! Asemenea prețuri nu au existat pînă acum în Republica Moldova!

Pentru informații detaliate despre lacurile și vopselile SIRCA, adresați-vă la numărul de telefon:

 079959554 

Vă propunem să faceți cunoștință cu noua lista de prețuri aici, în afară de materialele pentru vopsit veți găsi și produsele conexe.
sirca2

Industria mobilei din Moldova, utilizează în mod activ materialele lăcuite, în scopuri decorative și ca tratament de protecție a suprafețelor din MDF, spon (furnir) și lemn natural.

Materialele pentru vopsit, utilizate în producția componentelor pentru mobilă, constau din componente peliculogene, care redau mari calități de performanță acestor materiale. În același timp, noi ținem minte despre calitatea decorării, care apare ca rezultat de utilizare a diferitor pigmenți și aditivi. Aceste proprietăți le fac lacurile și sunt soluția ideală pentru fabricarea unor suprafețe plăcute, din punct de vedere estetic și originale.

Compania noastră se ocupă cu comercializarea vopselelor  lacurilor pentru lemn si MDF de marcă italiană SIRCA. Lista produselor include o paletă largă de vopsele, lacuri, grunduri, coloranți concentrați, întăritori, diluanți și alte produse conexe. Puteți comanda, de asemenea, materiale care nu sunt în stoc.

Materialele pentru vopsit de cea mai bună calitate, deja de mai mulți ani sunt utilizate în industria mobilei din Europa. În acest timp, ele au reușit să treacă un test riguros, să cîștige încrederea și să primească recenzii pozitive din partea producătorilor de mobilă din întreaga lume. Unele dintre cele mai populare produse ale companiei SIRCA sunt:

sirca2
  • grund universal acrilic. Acesta protejează perfect suprafața lemnului și, în același timp, maximizează posibilitatea de a alege nuanța grundului pentru lacul care va fi aplicat mai tîrziu.
  • lacul acrilic elastic, proprietățile de bază ale peliculei, care se formează la aplicarea acestuia sunt: proprietățile hidrofuge, rezistența la uzură, rezistența la mucegai și radiații UV. Anume aceste calități au făcut ca lacul acrilic să fie cel mai popular, în rîndul producătorilor de mobilă.
  • pentru a oferi originalitate suprafețelor care fac parte din componentele de mobilier, se utilizează tot felul de coloranți, care au posibilitatea nu doar de a schimba culoarea sau nuanța suprafeței, dar, de asemenea, au efecte unice, cum ar fi: argint, decapaj, patină sau marmură.Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.