Vânzarea MDF șponat

Vânzarea MDF furniruit în Chișinău

Așa dar! Este disponibil programul de depozit!
În primul rînd sunt plăcile căptușite cu sponul frasinului în 2800*2100 sau 2100*1700 și de la 3mm pînă la 30mm. În plus, așteptăm comenzile Dvs (este posibilă alternativa culorilor sponului (furnirului), inclusiv grosimii și compoziției).

Suprafața din lemn natural poate fi refăcută cu ajutorul mai multor metode, cea mai efectivă fiind căptușirea plăcilor MDF cu spon (furnir) natural.

Compania noastră realizează table sponate (furniruite) MDF de la depozitul din Chișinău, căptușite din ambele părți cu lemn natural. Plăcile sponate (furniruite) MDF sunt acoperite cu spon (furnir) de grosimea 0,6 - 0,8 mm. Plăcile din MDF, de o calitate înaltă, calibrate și căptușite pe o linie de flux reprezintă o alternativă extraordinară pentru lemnul masiv care este în realitate cum mult mai scump decît analogul său. În afară de prețul său avantajos, placa acoperită cu spon (furnir) se prelucrează foarte bine și posedă o mare rezervă de rezistență.

Valoarea estetică și ecologică a plăcilor de tîmplărie căptușite cu lemn natural, deja a fost apreciată de către mulți clienți și producători din Moldova. Avînd în vedere că, în afară de programul de depozit, aveți posibilitatea de a comanda plăci căptușite finite din specie de lemn care vă interesează. Putem spune că plăcile sponate (furniruite) reprezintă un tendință modernă care nu își va pierde din valoare timp de mulți ani.

Atrageți atenția la acest material pentru a lărgi propriul asortiment și pentru a fi cu un pas înainte, în domeniul dat, care se dezvoltă foarte rapid!

Puteți consulta sortimentul mai detaliat

 

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.