Piatra artificiala Dupont

Vânzarea piatra artificiala Dupont în Chișinău.

Compania noastră mereu este gata să vă ofere piatră în foi și materiale de însoțire (de la depozit din Chișinău, Moldova), precum și produse finisate din ea, confecționate la comandă, conform desenelor și schițelor Dumneavoastră calculator. Puteți face cunoștință cu prețurile în
lista noastră de prețuri. Disponibilitatea in depozit si paleta de culori sunt indicate in catalog.
Acum și în Iași Romania

Piatra artificială acrilică este un material compozit.

Această inovație a fost descoperită de Du Pont încă în anul 1962 și invenția a fost concepută ca un component pentru oase artificiale, însă, el a devenit cunoscut grație blaturilor pentru bucătărie.

 

Piatră artificială – caracteristicile.

Probabil, una din calitățile de bază este aceea că în structura lui lipsesc porii microscopice caracteristice pentru majoritatea materialelor naturale. Ca urmare, suprafața prelucrată nu este expusă influenței murdăriei și bacteriilor. Din acest motiv este folosit în mod eficient în laboratoare, instituții medicale și întreprinderi de alimentație.

De asemenea, lipsa de pori îi oferă funcțiile hidrorepelente, grație acestui fapt materialul se potrivește pentru confecționarea blaturilor pentru camerele de baie și bucătării.

Avînd o culoare uniformă, structura în limita unei partide și deosebirea nesemnificativă a culorilor dintre partide, materialul permite confecționarea elementelor de dimensiuni și suprafețe mari. Adezivul special care se utilizează pentru conexiunea dintre componente, se alege conform culorii pietrei. La respectarea tehnologiilor de lipire după șlefuire, îmbinările adezive sunt aproape invizibile. Grație acestui fapt, suprafețele mari par fi făcute din masiv monolit.

Piatra acrilică are următoarele avantaje:

  • Piatra artificială — grație termoconductivității reduse este «mai caldă» decît cea naturală.
  • Rezistența e mai mare decît la unii analogi naturali.
  • Se repară ușor, ceea ce este practic imposibil pentru o piatră naturală.
  • Un număr mare de structuri și nuanțe.
  • Și, desigur, exclusivitatea.
 

 

Recomandările pentru grosimile utilizate ale pietrei artificiale.

Pentru blaturile în zonele cu încărcări temperaturo-mecanice este necesar de folosit materiale cu grosimea nu mai puțin de 12 mm. Pentru suprafețele fără încărcări special se folosesc materiale cu grosimea de 9 mm. Și 6 mm se folosesc doar pentru panouri de perete.

În Moldova piatra de la Du Pont și de la alți producători este utilizată mai mult de 10 ani. În timpul acesta, ea a căpătat popularitate și renume mare. Accesoriile din piatră acrilică pot fi întîlnite atît în încăperile publice, cît și în interioarele particulare.
 

Piatra Corian în Chisinau

Piatra artificială de la compania Du pont reprezintă un material perfect pentru redarea stilului și eleganței oricărui interior, iată că și linia Corian nu a devenit o excepție. Piatra artificială Corian o puteți achiziționa la Chișinău în oficiul și showroom-ul companiei ARAMA R – reprezentant oficial exclusiv al concernului american Du pont în Moldova. Cea mai largă gamă de modele și nuanțe, precum și cele mai mici prețuri din republică Vă sunt garantate!

Piatra artificiala BASIC in Chisinau
Piatra artificiala BASIC in Chisinau

Piatra artificiala BASIC in Chisinau

Una dintre tipurile de piatră artificială care face parte din gama econom, dar nu și mai puțin demnă în ceea ce privește calitatea, este marca «BASIC», produsă de celebra companie americană «Du pont». Puteți achiziționa piatra BASIC în Chișinău la dealerul oficial și exclusiv din Republica Moldova – compania «ARAMA R».