MOBILA MOALE

MOBILIER TAPIȚAT (MOALE) ÎN CHIȘINĂU

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Compania „ARAMA R” este gata să vă propună o selecție variată de canapele și fotolii de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Cu salonul nostru de mobilă, veți găsi soluții confortabile pentru amenajarea locuințelor sau birourilor dvs. Avem o gamă largă de mobilă tapițată direct de la producător. Mobilierul tapițat este unul dintre elementele esențiale ale oricărui interior.

La salonul nostru de mobilă tapițată, puteți alege din seturi complete sau puteți achiziționa elemente individuale pentru mobilierul tapițat. De asemenea, oferim servicii de design personalizat și adaptăm mobilierul la specificațiile dvs. pentru a vă îmbunătăți interiorul.

Cu un catalog comod de produse, o abordare personalizată și mobilier tapițat de înaltă calitate, creat cu cele mai moderne soluții de design, puteți să vă bucurați de toate aceste servicii și multe altele la prețuri accesibile în Chișinău și în întreaga Moldovă. Echipa de specialiști a companiei „ARAMA R” vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă amenajați spațiul într-un mod elegant și funcțional.
Bancheta
Bancheta

Bancheta3

Lungime: 1100 mm
Latime: 600 mm
Inaltime: 800 mm

Piele naturală sau artificială

 

  • schelet (carcasă) – lemn, PAL
  • umplutura – poliuretan, vata din silicon
  • picioare – lemnoase (lemn)

{modal /images/phocagallery/miagkaia_mebeli/banketka_3_1l.jpg|title=bancheta}bancheta{/modal} {modal /images/phocagallery/miagkaia_mebeli/banketka_3_2l.jpg|title=bancheta}bancheta{/modal}