PANOURI MDF LUCIOASE
470 lei/м2

detalii..

vînzarea furniturii mobiliere

Orice mobilier modern nu poate fi conceput fără cele două componente. Primul este materialul din care este confecționat mobilierul, al doilea – accesorii variate de mobilier. Pornind de la cele mai simple și demonstrative, cum ar fi minere mobiliere pentru fațade și terminînd cu elemente sofisticate și scumpe ale mecanismelor de ridicare și înclinare.

Deja nu sunt de mirare chiar și elemente de mobilier care funcționează pe baza energiei electrice și sunt manipulate cu ajutorul telecomenzilor senzoriale. Această gamă de produse este numită accesorii de mobilier sau furnitură pentru mobilă. În unele proiecte complexe furnitura poate include zeci sau chiar sute de articole.

În primul rînd, lista de furnitură, pentru majoritatea tipurilor de mobilă, include diferite elemente de fixare și furnitură pentru deschiderea fațadelor. Ultima, la rîndul său, se divizează în două tipuri mari: balamale pentru mobilier și dispozitive pentru sertare. Însă, sunt foarte multe tipuri de balamale și directoare și este foarte greu de a le pricepe chiar și de un specialist, ce să vorbim despre o persoană simplă.

Vă propunem să faceți cunoștință cu producția companiei GRASS. Mai mult de șaizeci de ani, compania dată este prezentată pe piață și este unul din cei mai recunoscuți producători de furnitură pentru mobilier și de utilaj pentru confecționarea mobilierului. Producția GRASS este prezentă în aproape toate segmentele pieții de componente, dar o atenție sporită a atras seria de balamale «Click-on» și dispozitivele de închidere lină DINAMOOV și NOVAPRO.

ARAMA R este unicul furnizor de accesorii GRASS pe piața Chișinăului și a Moldovei. Specialiștii companiei noastre sunt gata să vă consulte în alegerea furniturii necesare pentru mobilă.