Servicii

lac și vopsea pentru MDF
lac și vopsea pentru MDF

lac și vopsea pentru MDF

Lucrările din panourile de MDF se găsesc foarte des în ziua de astăzi. În special la fabricarea mobilei. Mobilă pentru oficiu și casă, echipament comercial, uși, fațade -  aceasta ne fiind lista întreaga unde se folosește MDF. Popularitatea acestui material constă în densitatea lui medie și ecologică a caracteristicilor reale. Iar lacurile și vopselele pentru MDF oferă materiale suplimentare de acoperire, oferind psibilitatea de a crea o varietate de efecte decorative. Aceasta poate fi o suprafață lucioasă, perlată sau mată-mătăsoasă, care va ajuta la montarea perfectă a produselor finite în interior.

 

Plăcile de MDF și avantajele acestora.

MDF – sunt plăci din fibre de lemn, care sunt lipite între ele de un liant – acesta fiind un polimer natural de parafină și lignină.  Pentru prima oară acest produs a fost creat în SUA în anii 1924, dar producția sa mai largă a început abia în anul 1966. Mai tîrziua plăcile din MDF au început să apară în industria construcțiilor din diferite țări.

Popularitatea acestui material a început să crească potrivit următoarelor cazuri.

  • Panourile din MDF au un grad ridicat de rezistența la umeditate
  • Ele nu necesită îngrijire exigentă
  • Costul lor este în jumătate ca prețul unui lemn natural
  • Plăcile din MDF nu se tem de ciuperci și alte microorganisme similare.
  • Din acest material se poate de creat lucrări de diferite forme.
  • Emaliul specializat, lacul si vopselele pentru MDF transformă perfect orice produs din fibre de lemn, mărind în mod semnificativ durata de viață a acestuia.

Acoperirea MDF de la SIRCA

Aproape orice suprafață din MDF este prelucrată cu lac. Aceasta face ca suprafața să fie netedă și rezistentă la mecanică și chimie. În primul rînd este nevoie de lac pe bază de rășini sintetice, în al doilea,  compoziții chimice pe bază de apă. Înainte de aplicarea bazei, se adaugă un întăritor, se recomandă utiliizarea amestecului timp de două ore după diluare (maxim trei).

Ca  orice lac și vopsea pentru MDF de la SIRCA, toate materialele de finisare ale acestui brand au un scop calificat și  de o calitate maximă. Deci lacul servește ca un fel de protecție pentru a acoperi efectele dăunătoare. În plus după tratarea suprafețelor este mai ușor de curățat, nu se oprește și nu reține estetica exterioară de acest gen. Colorarea vă permite să obțineți o suprafață plăcută, care dacă doriți este ușor de actualizat. O varietate de produse brand-ului SIRCA: lacuri, vopsele, ground-uri vor deveni ajutorii Dumneavoastră fideli în reconstrucția tendințelor și soluțiilor de modă.