Noi ne-am mutat!

 

Pentru locuitorii orașului Chișinău și Republicii Moldova, compania ARAMA SRL a deschis larg ușile noului salon cu suprafața de peste 1500 metri pătrați.

În prezent, compania ARAMA SRL produce mobilă de corp și mobilă moale pentru casă și oficiu, de la cea mai accesibilă pînă la cea de elită. Înnoind și perfecționând în mod continuu propriul asortiment, compania propune consumatorilor mobilă pentru antreu, bucătărie, dormitor, salon-sufragerie, mese pentru calculator, măsuţe pentru reviste, mese coafeză-toaletă, comode, noptiere, raft pentru TV, dulapuri, dulapuri cupe (cu uși glisante), o varietate de mobila moale din stofe, piele naturala sau piele artificiala.

De asemenea, organizația se ocupă de producerea echipamentului comercial și de birou la comanda (galantar, vitrine, tejghea, mese pentru oficiu, dulapuri pentru birou).

Pentru clienți sunt concepute servicii adiționale, precum: livrarea, montarea, vizita designerului direct la domiciliu. Printre altele, la procurarea mobilei, sunt propuse diverse variante de plată: cash, operații fără numerar, virament bancar, credit, eșalonarea plății.

Noul salon este bucuros de a Vă saluta pe adresa: or. Chișinău, str. Columna 170 (teritoriul uzinei TRACOM), schema pasajului Fiecare client va putea primi o consultație profesională și o asistență în alegerea mobilierului. Personalul companiei abordează în mod individual fiecare client, lund în considerație toate preferințele și necesitățile acestora.