Noutati

ARAMA.MD – mobilă la comandă cu prețuri de producător

mobila la comanda

Clienții noștri sunt mai presus de orice…

Începînd cu anul 2001 și pînă în prezent, compania noastră a reușit să realizeze proiecte de design și amenajare a spațiului locativ și comercial pentru un număr considerabil de clienți, printre care se numără nu doar persoane fizice, ci și juridice.

Portofoliu vast de care dispunem în prezent confirmă cu certitudine faptul că munca specialiștilor companiei ”ARAMA R” este apreciată la justa sa valoare. 

 Si acest lucru este posibil pentru că, în pofida oricăror circumstanțe și mai presus de orice, a fost și va rămîne consumatorul. Anume clienții noștri sunt cei ce dictează sensul de mers al activității ”ARAMA R”, vocea acestora fiind esența creșterii și avansării noastre continuă.

Tindem să oferim clienților noștri oportunitatea de a-și crea la comanda mobila de care au nevoie, neapărat ținînd cont nu doar de preferințele acestora, ci și de adaptarea producție realizate tuturor standardelor de calitate.

 

Realizăm la comanda mobilier de cea mai înaltă calitate și în cea mai mare diversitate, Vă oferim posibilitatea de a da comanda direct de la producător – deci, de la fabrica ”ARAMA R”, astfel excluzînd costurile ascunse ale intermediarilor și obținînd în fine prețul de fabrică si calitate desăvîrșită.

Cu o experiență de peste 13 ani în afacerea mobilieră, am diversificat domeniul nostru de activitate realizînd în prezent la comanda clienților oricare tip de mobilă, astfel încît Vă punem la dispoziție o gama largă de modele de mobilă de bucătărie, mobilă pentru dormitor, mobilă de tip living, dressinguri(sau așa numitele dressing room-uri), dulapuri cu usi glisante, mobila pentru baie, mobila pentru antreu (hol), mobilă pentru birouri (pentru oficiu sau ”open space”, birouri operationale sau manageriale), diverse dulapuri (bibliorafturi, dulapuri de arhivare) menite de a depozita dosare și consumabile de birou ș.a … 

Pentru realizarea proiectelor noastre folosim materie primă a producătorilor cu renume internațional, cum ar fi PAL melaminat ( Egger, Kronoshpan,  Intershpan), MDF, geamuri sablate ori/și vopsite, vopsele Sirca, oglinzi fumurii și variate accesorii de apartenență austriacă și germană (Blum, Hafele).

   Punem la dispoziția Dumneavoastră colecții de mobilă în acord cu ultimele tendințe ale pieții internaționale și încercăm să Vă oferim nu doar produse personalizate aferente gusturilor Dumneavoastră și spatiilor disponibile, ci și o politică de prețuri rezonabile, însoțite de abordare individuală și atenție maximă la detalii.

Avînd în palmares un vast portofoliu de mobila realizată la comanda, ne vom rezuma în varianta online totuși doar la cîteva exemple sugestive, menite de a vă crea o impresie pozitivă despre activitatea noastră și calitatea serviciilor prestate.

Așadar, dorim să Vă invităm spre vizualizarea cîtorva exemple personalizate de mobila la comada, recent realizată pentru clienții noștri.

Nu ezitați să ne contactati pentru a afla detalii cu privință la orice tip de mobilier la comanda.  Vă asteptăm!