BUCĂTĂRII LA COMANDĂ

Originalitatea pentru orice interior se creează cu ajutorul mobilierului frumos și îngrijit. În orice încăpere trebuie să se simte o abordare profesionistă a designului.

Orice spațiu poate fi organizat și «aranjat» stilistic, inclusiv bucătăria. Majoritatea tind spre obținerea interiorului unic, însă, chiar și cel mai stilat și prețios set din accesorii de mobilier este dificil de încadrat într-o imagine integrală, dacă uităm de combinare. Iar pentru ca bucătăria să arate potrivit, mai bine să achiziționați bucătării la comandă după proiect individual. O bucătărie frumoasă, care nu seamănă cu nici o altă bucătărie, transformă în mod semnificativ spațiul. Bucătăria este nu doar un loc pentru victoriile culinare, însă, este și un loc pentru satisfacția estetică, cînd oaspeții sau membrii familiei se strîng aici pentru a servi împreună un ceai. Și deoarece în bucătărie petrecem foarte mult timp, interiorul camerei trebuie să fie plăcut și să corespundă cerințelor stăpînilor. Alegerea accesoriilor de mobilă pentru bucătăria proprie și alcătuirea așa numitului ansamblu de bucătărie, este posibilă cu ajutorul abordării potrivite pentru designul interiorului.

 

Cum trebuie să fie bucătăriile la comandă?

Mobilierul din bucătărie trebuie să fie multifuncțional, ce înseamnă că va fi necesar să alegeți elemente de bază și suplimentare pentru interiorul general. Cînd plasați mobilierul în bucătărie, trebuie să țineți cont de economisirea spațiului, și în același timp toate elementele necesare trebuie să fie la îndemînă. Bucătăriile la comandă satisfac așteptările clienților, dacă el s-a adresat în compania de producere cu experiență, cum ar fi «ARAMA R». Numai cu ajutorul ei puteți crea, într-adevăr, o bucătărie ideală. În acest caz se întocmește comanda, se prelucrează variantele de realizare. Designerul elaborează proiectul bucătăriei și îl prezintă clientului. Dacă proiectul este aprobat și este coordonat prețul lucrărilor, atunci se începe confecționarea bucătăriei. Este un proces de scurtă durată, dacă clientul nu tinde să primească o bucătărie luxoasă din lemn masiv.

Compania cu un renume mare pe piața de mobilier «ARAMA R» vizează reducerea tuturor spezelor, pentru ca clientul să primească bucătăria finisată în termenul stabilit și neapărat după designul aprobat. Costul materialelor și lucrului trebuie să fie luat în considerație, încă la etapa de negociere a proiectului. Pentru tot restul, responsabilitatea o va asuma compania producătoare.

Trebuie să menționăm că puteți achiziționa bucătării finisate după proiecte individuale, direct de la producător, faptul care influențează asupra economiei mijloacelor bănești. Rămîne să efectuăm măsurări necesare în încăpere, pentru a plasa mobila. Încă trebuie să ținem cont de faptul, că interiorul poate fi schimbat radical cu ajutorul textilelor și accesoriilor suplimentare.